Amazon Mi Anniversary Quiz Answers – Win Mi Travel Backpack

0
77

Amazon Mi Quiz:- Hello Aktricks Readers we are back again with another new latest Amazon Quiz Answers for you. You can win daily prizes with Amazon Quiz. It takes only 2 min to answer 5 questions. I will upload daily quiz answers, So stay tuned with us. Winners of the every Amazon Quiz will be informed via mail.

amazon mi


If You still not joined Our Telegram Channel then Join Now. In my telegram channel you will get every deals and loot from various website like amazon, flipkart, paytm etc.

———————————– Click Here to Join.——————————-


Amazon Mi Quiz Answers 23rd July:-

Q1- What is a selfie with a group of people popularly called?

Answers- Groupfie

Q2- What is the resolution of the selfie camera on the Redmi Y3 smartphone?

Answers- 32MP

Q3- ________ is the opening of a camera lens’ diaphragm through which light passes

Answers- Aperture

Q4- Which of the following is a camera manufacturing brand?

Answers- All of the above

Q5- ISO in camera settings stands for International Organization of Standardizations?

Answers- TRUE

Amazon Mi Quiz Answers 21st July:-

Q1- Which country would you find the following: Machu Pichu, Sacred Valley and Colca Canyon?
Answers- Peru

Q2- What is the capital of Austria?
Answers- Vienna

Q3- Which of the following is a feature of the Mi Travel Backpack?
Answers- All Of the Above

Q4- Who is the author of ‘Around the world in 80 days?’
Answers- Jules Verne

Q5- If you were taking a trip down the Amazon river, which of these countries will you NOT pass through?
Answers- Mexico

amazon mi

Terms & Conditions:-

This Mi Travel Backpack Quiz (“Contest”) is brought to you by Xiaomi Technology India Private Limited (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”).
Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below.
These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using www.amazon.in and its mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”).
To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs; these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

More T&C:-

1. This Contest will commence on 21st July 2019 from 12:00:01 a.m. (IST) to 28th July 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 45 (forty five) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
3. The declared winner(s) will be eligible for winning Amazon Pay Balance Worth Rs. 2,199 each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
4. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only. 8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Join Our Whats Group AlsoClick Here.

Latest Post – Click Here.

Join Our Telegram Channel And Win Paytm Cash. instant Loot Offers. So, Join NowClick Here to Join.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here