Amazon Quiz Daily Answers – Answer and Win Sony Home Theatre

0
290

Hello Aktricks readers we are back again with another new latest Amazon Quiz Answers. Amazon is Offering daily quiz and earn Something cool. And from now we will post every Amazon Quiz Answers daily. So, keep Following US.

Voylla Flash Sale – Buy Jewellery For Rs. 1 Only

Join Our Telegram Channel For Instant Loot Alert – JOIN NOW.

Amazon Quiz Today Details:-

You need to answer all the Question Correctly

One Winner will get Sony Home Theatre.

Winners will be announced by 28th February 2019

How to Play Amazon Quiz:-

1) This Offer is Only available on Amazon App – Download Now.

2) Now Login or Sign UP with your amazon account.

3) Now on the Homepage you will see daily quiz banner.

4) Now on the quiz page start filling your answers.

5) We will update answers daily, So, keep following us and Join our telegram Channel – Join Now.

6) Once you have completed the quiz if you are eligible then you will get a mail From Amazon.

Amazon Quiz Today Answers :-

31st January Answer and Win Sony Home Theatre:-

Q1. Octopuses have 3 hearts

Answer – True

Q2. Starbucks was founded in which American city?

Answer – Seattle

Q3. In the Lion King, Rafiki is the name of which character?

Answer- The Monkey

Q4. Which of these is NOT a droid from Stars Wars?

Answer – Chewbacca

Q5. In which year was the first hard disk with a gigabyte of space released?

Answer- 1980

19th January Answer and Win Sony Portable Party System:-

Q1. Which of these Zodiac signs is the only one to be represented by an inanimate object in its symbol?

Answer – Libra

Q2. What state of matter is our Sun mainly made of?

Answer- Plasma

Q3. ‘Poseidon’ is the Greek god of __. Fill in the blanks.

Answer – The Sea

Q4. Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?

Answer – Mars

Q5. He is considered the pioneer of the field of political science and economics in India. He assisted the first Mauryan emperor Chandragupta in his rise to power. Who is he?

Answer – Chanakya

26th December Answer and Win Honor 8C Quiz:-

Q1. What razor-thin country
accounts for more than half of the
western coastline of South America?

Answer: Chile.

Q2. What is the hardest
substance in the human body?

Answer: Enamel

Q3. Kalia the Crow, Suppandi and Shikari Shambhu belong to which comic book?

Answer: Tinkle

Q4. Which is the only continent that occupies all four hemispheres?

Answer: Africa

Q5. The first iron-cased rockets in the world were successfully developed and deployed for military use by Fill in the blanks.

Answer: Hyder Ali and Tipu Sultan,Kingdom of Mysore

24th December Answer and Win Quiz:-

Q1. Which of these brands derives its name from the Greek goddess of victory?

Answer :- Nike

Q2. Who Developed the theory of evolution in the famous book ‘On the Origin of Species’?

Answer:- Charles Darwin

Q3. Which country has more natural lakes than the rest of the world combined?

Answer:- Canada

Q4. Abraham Lincoln was also an accomplished wrestler, and was honored later by the ‘National Wrestling Hall of Fame’.

Answer:- True

Q5. Which of these Countries was the largest producer of sugar in the year 2018?

Answer:- Brazil

19th December Huawei Mate20 Pro Quiz :-

Q1. The Ozone Layer Protects Us From what kind of harmful radiation?

Answer :- UltraViolet Radiation

Q2. In 2008 Who Became the First Indian Actor to Receive the Prestigious Malaysian title Datuk?

Answer :- ShahRukh Khan

Q3. Thomas Seedless, Bangalore Blue, Anab-e-Sahi are the varieties of Which fruit in India?

Answer:- Grapes

Q4. Which leader did Mahatma Gandhi Call the Prince among Patriots?

Answer:- Netaji Subhas Chandra Bose

Q5. Who was the first female to become the Governor of an Indian State?

Answer:- Sarojini Naidu

Thanks for visiting our website AKtricks.in keep visiting daily to learn more. And also join our WhatsApp broadcast to get latest deal update instantly.

Join Our Whats Group Also – Click Here.

Join Our Telegram Channel And Win Paytm Cash. instant Loot Offers. So, Join Now – Click Here to Join.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here