Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – Win Gems, Vouchers and Many More

Flipkart Daily Trivia Answers, Flipkart Daily Trivia Quiz, Flipkart Daily Trivia Proof:- Hello Guys Welcome back to Aktricks we are back again with another new latest quiz. You can earn Gems and much more. You need to give all the Five answers correctly so you will win Upto 1000 Supercoin.

 

To Get Cashback Offers – Click Here.

Join Our Telegram Channel For Instant Loot Alert – JOIN NOW.

Flipkart Daily Trivia Quiz Rewards:-

[table id=4 /]

How to Play Flipkart Daily Trivia Quiz:- 

Flipkart daily Trivia answers

 

1. At First, Click Here Visit the Below link – Click Here.

2. Click on the Flipkart Daily Trivia Quiz.

3. Now give all answers correctly.

4. After all answers given correctly there will be a claimed rewards option.

5. Just unlock gifts and check your gifts.

Flipkart daily Trivia answers

 

Flipkart Daily Trivia 22nd August Quiz Answers:-

Q1:- Which Indian political leader was the founder of the Bahujan Samaj Party?

Answer:- Kanshi Ram

Q2:- The Series Of Arab Spring protest began from which country?

Answer:- Tunisia

Q3:- Which of these is not one of the 5 original ingredients of a ‘Punch’?

Answer:- Milk

Q4:- Which of these planets is not one of the two ice giants in the solar system?

Answer:- Saturn

Q5:- Who is the first Nobel laureate ever to reach the age of 100?

Answer:- Rita Levi Montalcini

Flipkart Daily Trivia 21st August Quiz Answers:-

Q1:- Which of these sports does not stop when it starts raining?

Answer:- Football

Q2:- Who bowled the super over for England in the 2019 ICC World Cup Final?

Answer:- Jofra Archer

Q3:- Nicknamed Dhing Express, who is the sports ambassador of Assam?

Answer:- Hima Das

Q4:- Which team won the 2019 UEFA Super cup in Istanbul by defeating Chelsea?

Answer:- Liverpool

Q5:- The current Jersey sponsor of the Indian Cricket team is a

Answer:- Learning app

Flipkart Daily Trivia 5th August Quiz Answers:-

Q1:- Rohit Shetty made his debut with which 2013 film starring Ajay Devgan?

Answer:- Zameen

Q2:- Which actor is common to the films Rang De Basanti, Guru and 3 Idiots?

Answer:- R. Madhavan

Q3:- The Lead Actress of which film is a part of Bigg Boss Season 13?

Answer:- Kaho Naa Pyaar Hai 

Q4:- SRK received the highest civilian honor of which of these countries in 2014?

Answer:- France

Q5:- Which actor featured in the Doordarshan serial ‘Gul Gushan Gulfaam’ as a child actor?

Answer:- Kunal Khemu

Flipkart Daily Trivia 4th August Quiz Answers:-

Q1:- Which publication has published all of Chetan Bhagat’s books?

Answer:- Rupa

Q2:- Which mythical king exchanged his youth for old age of his father Yayati?

Answer:- Puru

Q3:- Which Karnal based company was founded by the name of Pal Boot House in 1954?

Answer:- Liberty

Q4:- Who among these was not a wife of the Mauryan emperor Ashoka?

Answer:- Subhadrangi

Q5:- Alastair Cook became 1st England cricketer to be knighted since whom in 2007?

Answer:- lan Botham

Flipkart Daily Trivia 3rd August Quiz Answers:-

Q1:- The balls used in which of these sports have yellow, red or blue dots?

Answer:- Squash

Q2:- Who is the fastest left-arm bowler to reach 200 wickets in Test matches?

Answer:- Ravindra Jadeja

Q3:- Which City hosted the 2019 IAAF World Athletics Championships?

Answer:- Doha

Q4:- Which of these teams did not play in the first ever NBA match hosted by India?

Answer:- Utah Jazz

Q5:- Where did the Indian men’s hockey team won its last olympic gold medal?

Answer:- Moscow

Flipkart Daily Trivia 2nd August Quiz Answers:-

Q1:- Which legendary actor was a part of the 2019 film Joker as Murry Franklin?

Answer:- Robert De Niro

Q2:- Which fusion rock band did Rahul Ram and Susmit Sen start in 1990?

Answer:- Indian Ocean

Q3:- Which of these character dies in the climax of the film Sholay?

Answer:- Jai

Q4:- In 1958, Mother India lost the best foreign language film Oscar to a film from

Answer:- Italy

Q5:- Which actress is directing the upcoming Charlie’s Angels 2019 reboot?

Answer:- Elizabeth Banks

Flipkart Daily Trivia 1st August Quiz Answers:-

Q1:- Who has sung the hit song ‘Suit Suit’ and ‘patola’?

Answer:- Guru Randhawa

Q2:- On whose gravestone would you find 772.5 inscribe, his calculation of heat?

Answer:- James Joule

Q3:- Who among these was a member of the winning Davis cup teams in 2004,2008,2009, and 2011?

Answer:- Rafael Nadal

Q4:- Which country’s “other national drink is Irn-Bru, a carbonated soft drink?

Answer:- Scotland

Q5:- What day do we generally observe on the second Sunday of May?

Answer:- Mother’s Day

Flipkart Daily Trivia 31st July Quiz Answers:-

Q1:- The IPL has not witnessed a team based in which of these cities?

Answer:- Cuttak

Q2:- Dabang in Hockey, Indians in Cricket and Marathi in Wrestling are the Sports teams for?

Answer:- Mumbai

Q3:- Which of these is not one of the two umpires in a game of tennis?

Answer:- Ball Umpire

Q4:- Who became the first Indian male boxer to win Silver at World Championships?

Answer:- Amit Panghal

Q5:- Which of these is not a type of gymnastics event held at the Olympics?

Answer:- Aesthetic

Flipkart Daily Trivia 30th July Quiz Answers:-

Q1:- Who Played the role of Malik Kafur in the film Padmaavat?

Answer:- Jim Sarbh

Q2:- Starring Amitabh Bacchan, who directed the film Aks?

Answer:- Rakeysh Mehra

Q3:- Which of these film franchises was rebooted in 2019 starring David Harbour?

Answer:- Hellboy

Q4:- R Madhavan Played the role of ____ in the Tanu Weeds Manu series?

Answer:- Manoj Sharma

Q5:- Which 2018 film begins with a dedication to Amrita Pritam, the Hindi Poet?

Answer:- Manmarziyaan

Flipkart Daily Trivia 29th July Quiz Answers:-

Q1:- At 3840 meters Mount Saramati is the highest peak of which Indian State?

Answer:- Nagaland

Q2:- Which Mughal emperor built the “Shalimar Bagh” in Srinagar in 1619?

Answer:- Jahangir

Q3:- Invented in 1924 n Mexico, Casear Salad in named after?

Answer:- A chef

Q4:- Who among of these demons was killed by Lord Rama in Ramayana?

Answer:- Dushan

Q5:- Reigning till 1912, who among these was the last Emperor of the Qing dynasty of China?

Answer:- Pu Yi

Thanks for visiting our website AKtricks.in keep visiting daily to learn more.

Join Our Whats Group Also – Click Here.

Join Our Telegram Channel And Win Paytm Cash. instant Loot Offers. So, Join Now – Click Here to Join.

Akshay Garain
Owner Of Aktricks.in also a Developer